torsdag 11 februari 2010

Snart kommer ljuset....

Även om jag numera är mentalt pigg och känner mig redo att gå vidare i livet (smart drag med ett par dagars sjukskrivning) så är jag grymt trött på mornarna och även när jag kommer hem. Orkar knappt ett nå, lägger mig bara som ett stök efter middagen, skönt förvisso.... Igår sydde jag iaf klart ett förkläde i storlek liten, tänkte mig ett gulligt broderi på bröstet. Slår igång Storebror, men vad händer? När broderienheten ska förberedas så bara låter det illa och kommer upp ett meddelande på skärmen; ett fel har inträffat slå av maskinen och starta igen. Inte hjälpte det inte. Kan bli annat än förbannad?? Nåja, lite har jag lugnat mig nu och ska försöka kika närmare på saken efter jobbet idag, om det inte går att fixa till själv få det helt enkelt bli symaskinsdoktorn för storebror. Har ju broderienhet till Aurora, bara upp på vinden och rota fram så jag kan få till några broderier iaf.
Skönt med torsdag och vetskapen att det bara är två arbetsdagar till att genomlida denna vecka. Letar med ljus och lykta efter nått nytt att söka men det ser mörkt ut just nu. Men snart förhoppningsvis väldigt snart dyker nått upp och då ska jag hugga på kroken likt en kobra.... Får väl se till att kasta in en lottorad så att jag kan bli snuskigt rik och sitta hemma å rulla tummarna, det vore nog nått för mig :)
Slutgnällt för idag, det här vill bli en strålande bra och rolig dag med spännande utmaningar!!!!

3 kommentarer:

 1. Ja en rejäl lottovinst skulle behövas! Slippa slava på nåt trist jobb, bara vara hemma och vara kreativ. :-) Hoppas storebror har piggat på sig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas ständigt på en storvinst som gör mig ekonomiskt oberoende för resten av livet....man kan ägna sig åt annat än lönearbete.

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen, finaste Du! Hoppas din dag blir toppenbra och att K är på sitt allra mest romantiska och givmildaste humör. ;-)

  Stor varm kram - njut av din dag!

  SvaraRadera