onsdag 28 oktober 2009

Snart helg....

..eller är det bara önsketänkande? Det är iaf bara två arbetsdagar kvar, inte för att jag vantrivs med att jobba, tvärtom, just nu älskar jag mitt jobb. Det är bara det att jag har sömnproblem, jag som alltid somnat som en klubbad sälunge ligger nu och vider å vänder innan jag till slut somnar. Mitt i natten vaknar jag igen och har stora svårigheter att somna om, det börjar bli tröstlöst och skapa en vis stress, hoppas bara att det är nått övergående, kan ju vara så att John Blund har lite ont om sömnsanden och måste ransonera.
Angående mitt namn (på mina mönster) så kommer det att bli Lizz@n´s, som flera av er skrivit så är det till viss del redan etablerat och varför krångla till det? Så det blir Malin i Vallentuna som får välja ett mönster, du behöver inte känna nån brådska alls, jag vet att det just nu bara finns ett mönster, men lugn fler är på g..... ett nytt kommer upp i min mönster blogg vilken dag som helst. Har ett projekt som ligger på skärbordet som ska bli prototyp till nästa mönster, så det händer lite på min kammare.....
Nu ska jag göra det sista och se till att komma iväg till jobbet! Ha en underbar dag!

2 kommentarer:

  1. Jaaa det var ju ett bra namn!!

    SvaraRadera
  2. Bra namn var det innan men en skoj "vridning" på namnet gör ju det hela ännu bättre. Heja på Lizz@n! Lycka till med ditt designande. Kram!

    SvaraRadera