fredag 16 oktober 2009

Förlåt........inte meningen att skrämmas! Det har varit tyst här i flera dagar, jag vet, men jag som inte haft nått vettigt att säga och då är det bäst atthålla käft..eller... Har inte varit döende men legat däck i dagarna tre tillsammans med Lilleman, vi har inte grymtat, inga trynen har växt fram i nyllet på oss, och inte har vi fått knorr där bak, mao ingen svininfluensa, bara nån annan form av Herr Virus som har boat i våra kroppar. Men nu så har vi skickat honom på porten och är vi på benen igen och det känns skönt!

När röven ömmat som värst och rädslan för liggsår blitt stor har jag tvingat mig uppe och sytt lite. Ett babytäcke av tygerna från Syfestivalen:

Ett förkläde efter Linneas mönster och med hennes ursöta svampat har jag sytt till mig själv, ska bara försöka se till att använda det så det inte går att utläsa dagensmiddag på min tröja;Ikväll har vi varit på fotbollsavslutning i Ekeby bygdegård, Lilleman blev nominerad till stipendium för sin insats i fotbollslaget. Han fick inte stipendiumet men väl ett presentkort på 200 på Staidum, en stolt och glad kille har vi här hemma nu, och inte så lite stolta föräldrar ;)

Nu blir det nog ryggläge för resten av den här kvällen, men nu vet ni alla fall att jag lever...och Kära N, det är på g....

3 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när kidsen är så superbra!!! Kram

  SvaraRadera
 2. Gött kära du! Både att ni har piggnat på er och att det är på G. ((Det trodde jag nog, men ville ändå kolla ;-))

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Oj vad du har varit flitig och sytt snyggt täcke och tjusigt förkläde. Jag har något gult åt dej på min blogg!
  Ha en fin lördag!!!!

  SvaraRadera