söndag 11 oktober 2009

Oj...redan söndag!!

Var tog den här helgen vägen? Om nån vet är jag tacksam för svar.... Fredagen tillbringades på mässan, är det nån som tvekar om jag hade kul eller inte kan jag tala om att det var precis en så där rolig härlig dag som det brukar vara. Glad över att jag hjälpte Annika i FQ`s monter, hörde att det var ett kökaos utan like för att komma in. Shoppingen är jag alldeles förträffligt nöjd med, mest bastyger, beige, brunt och svart. Även lite härliga retrotyger som redan håller på och blir till ett babytäcke.
Kommer ni ihåg min skärmatteväska?


Den har nu blivit ett mönster, har i helgen haft hjälp av tre testpiloter som granskat mitt mönster och sytt egna väskor. Min väska nummer två är klar, där ska jag ha allt som hör till Truly Bomen.

Först klar blev Lappeklipp;
Strax därefter blev Anne-Marlen klar med sin;


Nu är även jag klar med min andra;


Ännu en håller på med en väska, och jag väntar med spänning på att få se den ;) Nu ska jag pilla med ändringarna av de buggar som smugit sig in i mönstret. Sen kan det släppas, förhoppningsvis redan imorgon
Tusen och åter tusen TACK till er som hjälpt mig!!

7 kommentarer:

 1. Vilka super fina väskor! Hade varit kul o "testflygit" en sådan. Nu väntar jag med spänning på mönstret. Ha en fin dag
  :-)

  SvaraRadera
 2. Hej hej ,å va det va roltigt att se dej Lizzan. Alltid lika go o gla.
  Vikken mysig väska, vill ha vill ha :)
  Säg bara inte att den hör ihop med nån kurs igen som dina " neccar "

  Ha de gott
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. dear Lizzan,
  i really love the bag when i saw it in Lappeklippe's blog...really hope that you will have a tutorial for it...:)

  greetings,
  Aida
  jarumemasku.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Hej! Jättefina skärmatteväskor. Verkar vara ett "bra" mönster. Resultaten är så fina!
  Jag var på mässan i fredags, en av de som drabbades av kökaoset, förfärligt. När stod du i FQs bås? Jag var där och fick demonstrerat EQ6 av en "pratsam" dam, mycket yngre än mig! Mörk, kortklippt, östgötadialekt? Roligt var det!

  SvaraRadera
 5. Kanonfin väska
  Kram Rose-Marie

  SvaraRadera
 6. Jättefin väska
  Kram Rose-Marie

  SvaraRadera
 7. Den är superfin din nya väska, den skulle jag också vilja (behöva) sy. Hur tänker du göra med mönstret? Sälja det eller ska det vara med i FQ? Jag skulle behöva byta ut de vanliga plast- och tygkassar som jag brukar bära runt på.
  Kram Carmen i Malmö

  SvaraRadera