tisdag 18 mars 2014

Tisdag...

... och jag tror inte nån missat vad jag tycker om just denna veckodag... just det skittisdag... Tycker i regel att måndagar funkar går fortfarande lite på helgens ångor, så kommer tisdagen så fullständigt meningslös alldeles för långt till helg och inget att se fram emot.

Dessutom verkar det vara en vana (i alla fall där jag jag hitills jobbat) att lägga möten till tisdagar, just fenomenet möte har jag väl i sig inget emot men ibland tenderar de att bli massa tomt prat, tjafs om ingenting och sånt ruttnar jag ur på och vill bara bort.

Har helt nyligen fått lite andra arbetsuppgifter och vet ni tisdagar är en mötesdag...om jag är förvånad, inte det minsta.... idag var det första tisdagen för mig och jag var alldeles säkert på att en myrkolloni skulle bosätta sig i min bakdel och att hjärnan skulle koppla bort. Döm om min förvåning när jag faktiskt tyckte att det var ett vettigt möte men härlig stämning och vopps sa det så var det klart..... kommer trivas med det här minsann. Kan tänkas att mitt oresonliga hat mot tisdagar kanske kommer att avta, vem vet.... fast nää jag tror jag behåller mitt tisdagshat och förlägger alla negativa tankar och sånt skrutt till just tisdagar, ingen kan vara glad jämnt och man måste få tillåtas sig vara sur och grinig och tycka att allt är skit, så jag fortsätter med det på tisdagar och har resten av veckans dagar som glada dagar!!
Nu tänker jag borsta tänderna och krypa ner med vetskapen att det är en hel vecka kvar tills nästa tisdag ;)

2 kommentarer:

  1. Du får sätta upp en varningsskylt på din dörr/arbetsplats att du är sur och grinig på tisdagar - ifall de inte redan har upptäckt det :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men med goda möten så kan du kanske bara behöva ha halva skittisdagar.

    SvaraRadera