måndag 26 oktober 2009

Gul utmaning

Har som jag skrev i tidigare inlägg fått en utmaning av Lappe-Klipp. En gul utmaing, ska plocka fram sju gula saker och fota. Trodde nog att det skulle bli skitsvårt men hittade faktiskt sju saker hyfsat snabbt.

Från vänster;

En vattenflaska som det finns rätt många av här i huset med sportande ungar, däremot när de ska ha en flaska med sig på träning så är de alla femtiotolv helt putsväck.

Min rullkniv, finns inte så mycket att säga om den annat än att den är en pålitlig vän som hängt med mig mina sex år som quiltare.

Specialtapetklister till de tapeter som ska bli fondvägg i dotras rum och vardagsrummet, vilket år som helst ska de upp.

En av alla gula nyanser tråd som finns i min ägo.

En tändare, används rätt ofta nu på hösten för att tända mysljusen.

Senap, det är hårdvaluta i vårt hus, tror att de har senap på i stort sätt allt som äts, så ofta som den tar slut, ska kika närmare nästa gång det serveras pannkaka....

En rolig sparbössa som Lilleman fick i doppresent, det finns ett aber, det är en äcklig myra på den ;)

Sen står alltihop på min gula stora skärmatta, den smög jag in i huset utan att KG upptäckte det. Den är 60 x 90 cm och jag hade den under armen, KG stod på altanen och vi pratade lite....men han missade den. Undrar vem som ska ha glasögon i vårt hus...........

Nu vill jag utmana min icke-sya kompisar, Nina, Linda och //K att plocka fram sju blå saker och berätta lite om dem.

1 kommentar:

  1. Vilken kul utmaning. På skoj började jag fundera på gula saker hemma, men kom inte på nåt. Hoppas du får en fin vecka.
    Kramen

    SvaraRadera