måndag 27 februari 2012

Full fart måndag....

...... eller kanske inte egentligen, mest fart på tankarna. Har tagit viktiga beslut idag, beslut som påverkar min framtid......Min kära pappsen lovade mig en matberedare i födelsedagspresent eftersom min gick sönder i höstas. Igår kom han och hälsade påoch jag studsade av förväntan....han måste ha hittat en väldigt liten matberedare för jag såg ingen kartong. Blev snart varse att han inte kommit sig för att köpa nån utan gav mig pengar att köpa en själv. Men jisses vilken hel massa modeller och  märken det finns. Blev som värsta karusellen i min skalle. Till sist lyckades jag välja och beställde den från nätet....hoppas nu att den motsvarar mina och underlättar mina köksbestyr  förväntningar.....
Nu är det Tack å God Natt för mig!!

5 kommentarer:

 1. Å vilken vacker bild :) hoppas du blir nöjd med din maskin.

  SvaraRadera
 2. Tjusig bild!
  Glömde ju fråga hur det gick och vad det blev!
  Vi tar det en annan gång!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bild. Kan det vara en häst man ser sig speglas i ögat? Ser så ut i mina ögon. Lycka till med din nya maskin.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ögat är ju själens spegel... och vad ska man kunna se där?? Jo... inte en giraff i alla fall...eller :D
  Hoppa din nya assistent kommer dig till glädje och nytta!! När jag önskade mig en sån en gång i tiden... trodde min dotter att jag ville ha en assistent... på två ben! :D Hon såg lite frågande ut när hon såg min nya maskin!! Så det kan bli.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Underbart foto! Läckert att man ser en annan häst spegla sig i ögat.

  KRAM

  SvaraRadera