torsdag 21 juli 2011

Innesittardag....

Regnet piskar på våra fönster och suget att hitta på nått ute är minst sagt minimal. Lider inte brist på innesysslor så det är vad jag ska ägna dagen till, om posten sköter sig idag och jag får ett knöligt paket i min låda ska jag se till att quilta och få klart en quilt. Har suttit nu på förmiddagen och sorterat bilder och mönster på dator och sköljdes över med en omåttlig lust att sy applikationer. Tror jag ska rota runt lite och sy en duk från ett AnnAKa mönster. Sen måste jag nog fortsätta röjningen av syrummet. Bonusbarnen kommer ju på måndag och de sover där inne och då duger det inte att ha deras sängar fulla av diverse skräp..... Planer och lust finns, men om det blir nått får vi väl se ;)
Ha trevlig torsdag go vänner.....

7 kommentarer:

 1. Regn och innepysslardag låter underbart i mina öron! Men jag ränkar ner och nu är det väldigt nära till semestern... kramar Ullis

  SvaraRadera
 2. Här regnar det lite lätt så det blir innepyssel för mig också. Har inte kommit så långt med röjningen i mitt syrum. Kanske lämpligt att ta tag i det idag :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Röjer runt i mitt syrum pga har fått tillbaka sylusten, små projekt som kanske blir klara till på måndag då vår utställning börjar i träslövsläge utanför varberg kram märit

  SvaraRadera
 4. Det är allt skönt med lite regn och därmed lite vila ifrån alla "måsten" där ute i trädgården. Roliga... men ändå "måsten" när värmen är fuktig och envis. Så ta vara på din dag och gör det som är roligt!
  Kram
  Bibbi (som har tagit semester ifrån kameran ett tag)

  SvaraRadera
 5. Läste din kommentar hos mig och följde den tyvärr inte!
  Lovar bättring, men hur är det med dig?

  Kram

  SvaraRadera
 6. Här är det fortfarande jättevarmt +21 nu på kvällen!
  Vi har knappt sett vattendroppar denna sommar.
  Därför har det heller inte blivit någon röjning i syrummet!!

  SvaraRadera
 7. här i Ockelbo är de väl egentligen en innersittardag åxå. Regnet hänger i luften så trist och grått.
  men först iväg och handla lite mat , sen får vi se kanske man får lust att starta upp symaskina

  SvaraRadera