söndag 1 augusti 2010

Välkommen Augusti!!

Även om det tar emot lite att säga det eftersom det innebär att hösten närmar sig med stormsteg och därmed slut på semestern... Tur att jag trivs med mitt jobb och tycker om hösten. En fin höstdag med strålande sol och klar härlig luft det är mumma för själen det ;)
Så mycket mer sytt blev det inte under Juli, en liten ynka nyckelgömma är allt jag kan bjuda på förutom det tidigare sydda under Juli. Jag vann denna månad, med råge dessutom och det stärker mig inför de månader som återstår av detta år. 13 färdiga saker, det ni är inte illa pinkat!!
Däremot började jag med projekt rensa tyger, det finns en hel del i mina gömmor och för att friska upp minnet och kanske få en idé eller två är det bra att röja lite bland dem. Så nu ser mitt skärbord ut så här;
Strykbrädan är absolut inte i bättre skick;
Jag har bestämt mig för att rensa ut de tyger som jag inte orkar med att se längre. En del vete sjutton hur de hamnat i min ägo och en del har jag haft sen dinusariernas tid och därmed lessnat på dem.

Högen har nu fått nya ägare!

9 kommentarer:

 1. Käraste Lizzan! Jag är varm och villig som mottagare till din skrutthög. Kan tänka mej den absolut så hojta om du antar mej...så gör vi upp!
  kramen, pialuttan

  SvaraRadera
 2. O ja :) så klart jag vill ha dina tygbitar! (och jag betalar dig för portot.) Mig kan du nå på elisabeth.tullgren@spray.se

  SvaraRadera
 3. En sån söt liten nyckelgömma. Gillar tyget! Ja, rensa i syrummet skulle man behöva göra. Kanske också hittar en hög med tyger som vill få ny ägare. Nåja, inte denna semesterdag i alla fall, för idag är det makens födelsedag :) Kram

  SvaraRadera
 4. En frivillig, som räcker upp handen. Är fortfarande på samlar stadiet och älskar att klappa tyger, att det inte blir sytt så mycket beror på att jag har svårt att skära sönder dem!

  SvaraRadera
 5. Jisses, var får du all energi ifrån?? Andras scraps är ju mycket roligare än de egna! Om det finns lite kvar förbarmar jag mig gärna.
  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 6. Här är en till som gillar det andra ogillar :-) Jag håller på att spara till en scrapskvilt ....

  kram
  Gunilla W

  SvaraRadera
 7. Hej Lizzan!
  jag kan också förbarma mig att ta emot av dig....kan med betala för de...mvh lisbeth i malmö

  SvaraRadera
 8. Jättefin nyckelgömma du har sytt. Härliga färger!

  Jag gillar också hösten men tycker inte det gör något om det är sommar liiiiiite till iaf. Trots att man börjat jobba idag...

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 9. Jisses jag trodde nästan du varit hos mig och tagit kort...jag vågar inte tänka tanken ens på att rensa

  Kram// Inga

  SvaraRadera