onsdag 28 juli 2010

Ett UFO mindre

Nu kan jag klappa mig för bröstet och skrika ut, Fy fabian vad jag är bra!!! Jag har avslutat ett större projekt och familjen har ännu ett mystäcke till hösten. Det är väl inte ett av de äldsta projekten, men det gör inte känslan av glädje mindre, nästan tvärtom. Under vintern drog AnetteL igång ett sytillsammans över nätet och många var vi som sydde Zic Zag quiltar. Jag bestämde mig för att inte köpa nytt utan ta av det som fanns hemma och det blev kanske inte en kombination i min stil, men det är bara nyttigt med variation. Dessutom är det ett enkelt och kul mönster som jag absolut kan tänka mig att sy igen.

Har använt mig av ullvadd och på baksidan en gosig flanell, så mysfaktorn under denna borde bli hög. Quiltat med ett enkelt "all-over" mönster.
Nu är jag taggad till tusen och det ska utnyttjas till att sy klart nått mer som väntat alldeles för länge. Ha en bra dag allihop!!

9 kommentarer:

 1. Shit vilken härlig känsla! Quilten är jättefin och ser sådär höstskön ut. =)
  Jag vill också göra något klart!! Ska på syvecka i augusti, kanske kan det bli något då... Eller så blir det bara fler ufon.

  SvaraRadera
 2. Den är härlig. Annika K

  SvaraRadera
 3. Så snygg den blev! Min ligger fortfarande som ett UFO. Kram Kerstin

  SvaraRadera
 4. Lotta i S-vall28 juli 2010 13:08

  Åhhh vikken känsla. Den har då inte jag fått uppleva ...än.Kanske jag skickar ner min för kviltning för det gör du ju sååå skit bra

  Kramar o ha de gott

  SvaraRadera
 5. Vem skulle inte vilja krya in under den när höstrusket kommer.

  Kram Lena P

  SvaraRadera
 6. Anki i Linde28 juli 2010 22:31

  Jättefint täcke du gjort!!

  SvaraRadera
 7. Så fint du fick till den utifrån ditt "tyglager"! Mjuka, fina färger, men jag håller med, känns inte riktigt som ett "Lizzantäcke"! Den kommer att värma gott! Kram Katarina

  SvaraRadera
 8. Åh, vilken fin quilt. En sån kan jag tänka mej att sy också.

  SvaraRadera
 9. Underbar quilt! Den får mig att tänka på gräddglass :o)

  Kram
  //Anette L

  SvaraRadera