söndag 8 mars 2009

Pinsamt på Ica

De flesta har säkert varit med om en å annan pinsamhet i kassan på nån butik. Fanns inte lika mycket på kontot som du trott, öppnar plånboken; bankortet ligger inte där, glömt plånboken hemma. Allt det där har hänt mig och jag tycker det är lika hemskt varje gång. Tur eller otur så känner kassörskorna igen mig och det har alltid löst sig på nått sätt. Igår när jag handlade så var det dags igen, men denna gång fanns pengar på kontot, kortet i plånboken och plånboken i fickan. Det var ganska lugnt jag hade bara en bakom mig i kön, när alla varor var upplagda på bandet ställde jag mig framför kortläsaren och tog tag i kläppen för att dra ner blixtlåset på fickan där plånboken låg. Den satt stumt!!! Kassörskan var klar och nämner summan, det började strömma till folk i kön, jag drog och drog i blixtlåset, kände hur paniken växte i bröstet, kinderna hettade och svetten lackade. Kom på att kunde ta av mig jackan för att underlätta, men innan jag gjorde det så slog det mig att under jackan hade jag min knallrosa storthsirt med texten " This body needs sleep", dessutom hängde små grisarna (tuttarna) i det fria, den synen hade jag ingen lust att bjuda på. Efter en stunds kämpande med en kö så bara växte fick jag iaf fram plånboken kunde betala, packade snabbt ihop mina saker och pep iväg som en avlöning mot bilen. Och som sagt detta hände på "mitt" ICA där jag inte direkt är anonym. Får nog ta och skicka KG till affären nån vecka tills denna lilla episod är glömd.

8 kommentarer:

 1. hahaha....men inte var det så pinsamt, det löste sig bra till slut.

  --grisarna---det var en bra benämning :-)

  Jag har flera gånger får springa ut i bilen när jag inte ens tagit med plånboken in i affären... :-)))

  SvaraRadera
 2. ....och jag glömde nog att meddela att jag heter Anne-Marlen, jag som glömmer plånboken... ;-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hhahahahahahahaaaaa härlig story. Cool benämning på brösten åxå.
  Fasen Lizzan va du är hääärlig, heja alla som är som du o bjuder på er själva.
  Ha en härlig o lite busig vecka nu
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åhhh, jag riktigt känner hur du måste ha känt där i affären... :D Och varför händer det alltid när man har just den där t-shirten eller vad det nu kan vara?!
  Kram
  //Anette L

  SvaraRadera
 5. ojoj kan verkligen förstå din känsla när du stod där! Men det var nog bara du som kände stressen och ev. irritation, de andra lade nog inte ens märke till det, så nog hade du kunnat bjuda dem på lite underhållning och ett litet fniss med din roliga t-shirt - att stå i kö till kassan kan ju behöva muntras upp för att få tiden att gå!
  kramar

  SvaraRadera
 6. Ha ha, kan se dig framför mig!!! Du drog inte sönder blixtlåset då så att du fick åka hem och sy på ett nytt?? Du har ju åtminstone resurser att kunna göra sånt och sen kunna fixa till det själv i efterhand. ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. ha ha ha ha men så pinsamt.
  man lever sig in berättelsen kände som de vore jag som stod o skulle betala där hi hi
  De som hänt mig är att jag glömt bort pinkoden ( 1 gång I BÖRJAN NÄR JAG BYTT minuten-kort.
  Men där har man fördel (ibland) när man bor på liten ort alla känner alla .å bara en affär i byn .

  SvaraRadera
 8. TAck snälla du för ett mycket gott skratt. Iofs inte så roligt när man råkar ut för det men du kan verkligen berätta med glimten i ögat.

  SvaraRadera