lördag 7 februari 2009

Så det kan bli

Skryter om att jag är en 10:a eller nästan iaf när det gäller att fatta beslut, men undrar om jag inte blitt lite smittad av KG :) Letade ju ett efter ett får (makinbroderi) med stort F, fick tips av en go vän och det var klappat å klart. Satte igång maskinen igår och startade broderiet, när namnet var broderat kände jag helt plötsligt att jag inte ville ha nått får. Så nu broderas det en kanin på filten. Problemet som jag nu har är att jag tänkt vändsy med flanell och den jag har hemma är ett grått med får på. Inte jag jag väl ha får på baksidan när jag broderat en kanin på framsidan??I onsdagskväll blev jag klar med ett påslakanset till en prinsessa, bilden är usel men fint blev det;Igår var vi till stan och handlade mat och en födelsedagspresent till en liten tjej. På väg hem så stannade vi på en godisbutik som även har hobbyprylar. När jag var där inne så blev jag attackerad, hade inget annat val än att betala och ta de attackerande förpackningarna med mig hem.
Nu ska vi iväg på en tur, jag vill inte följa med, jag vill hellre varahääär i mitt syrum och luuukta på mina tyger. Men för familjefridens skull så...

4 kommentarer:

 1. Då får du väl helt enkelt ta och brodera ett får iaf och använda kaninen till något annat? Eller så passar du på under eran tur (biltur?) att besöka en och annan tygbutik och införskaffa flanell med kaniner på!! =)
  Sängkläderna såg urfina ut men vad var det eg för något som attackerat dig? Såg spännande ut!

  SvaraRadera
 2. Visst är det fina smyckepaket!!! Köpte ett till Linnea häromdagen. Hon har mycket mer tålamod än mig med sådant :)

  SvaraRadera
 3. Men hallå där! Jag vill ju se hur fåren blir!!! Inga rackarn kaniner. Hör du det!? kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Quelles merveilleuses créations, toutes mes félicitations !

  SvaraRadera