söndag 7 september 2008

Trött men ack så lycklig!!

Fötterna värker, huvvet går runt av all inspiration och möten med andra både nya och "gamla" bekantskaper. Min helg startade fredag morgon klockan tio när jag gav mig mot Arboga där jag jag stämt möte med Quiltbussens passagerare; Chaffisen Mimmi, Malin, Ullis och Linnea! där intogs en gemensam lunch, till sällskap fick vi även Quiltankorna. När magarna fått sitt fortsatte färden. Dä jag kände mig osäker på vart vi skulle bo så hade jag bestämt mig för att ligga bakom Quiltbussen, min lilla Yaris hade jämnt skägg att klara av det uppdraget :) Vid halv fyra hade vi i alla fall instalerat oss på hotellet, denna utsikt hade M,M och L, mycket passande för damerna enligt min åsikt.
Fick en underbar present av min rumskompis Ullis som jag ska förvalta väl;

När allt var på plats på rummet gav vi oss ut på äventyr, ett besök hos Helen, där fanns massa fint, men jag lyckades hålla shoppingfingrarna i styr. Sen en provianttur på Apoteket Röda näsan och Hemköp. Tillbaka till hotellet med dessa saker, sen dags för en middag. Mumsig kebabsallad för min del. Men magarna fyllda gav vi oss av mot mässan, mycket fint fanns där att titta på, lite slank mer i kassen. De andra gick tidigt till hotellet, Ullis och jag tog oss först en tur till Textilia, där köptes det lite tyg. Tillbaka till hotellet och satte oss i varsinn fåtölj med en kopp kaffe, bubblade en god stund innan vi tassade in på rummet och sängen. Lördagmorgon var det tidig uppstigning och en härlig hotellfrukost innan vi gav oss av mot mässan igen. Regnet stod som spön i backen så det blev till att ta bilen. På lördagen hjälpte jag Annika (FQ) i hennes monter. Jisses vilket ös det var, många köpte äldre nummer.... flera nya prenumenanter skitsoj rent ut sagt, men när mässan stängde klockan fem värkte fötterna och huvvet kändes som sockervadd. Hade lugnt kunnat stannat på rummet och sovit om det inte vore för att jag var så hungrig. Middagen intogs denna gång på Harrys (stadshotellet). Efter maten satt jag, Ullis, Linnea och Malin kvar. efter en timme eller så anslöt Annika, Sussie, Liz och Paul. Några Tequila intogs av de som vågade;
Skakade loss rumporna ordentligt på dansgolvet innan vi hörde hur sängen ropade på oss och vi rusade dit. Slocknade ovaggad :) Fanns de som hade lite problem med att äta frukost på söndagsmorgonen (inga namn...) men jag hade inga problem med aptiten. Hjälpte Annika lite även på söndagen men då var tempot betydligt lugnare och jag hann med lite shopping oxå;Det här godiset fanns hos Liz;Men den hög som fick följa med mig hem därifrån var i en annan färgskala;


Fick en helt underbar T-shirt av Annika;Strax efter två rullade Yarisen hemåt, hemma vid sju, har bara packat upp det viktigaste; Inköpen!! Nu är det dags för sängen, imorgon är det kurs i KBT så jag behöver vara rätt utvilad :)

Ett stort tack till er alla vänner som förgyllt min helg, hoppas vi träffas snart igen....

7 kommentarer:

 1. Vilke underbar helg du haft Lizzan! Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för att Du och de andra förgyllde min helg!!! Den kommer jag att leva länge på :-) Längtar redan till nästa gång.... Det får inte dröja för länge!
  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. En härlig helg du kan leva länge på! Precis som jag!

  Berit : )

  SvaraRadera
 4. Typiskt att man skulle vara så dålig så man (läs:jag) missade era utsvävningar! Kram Mimmi

  SvaraRadera
 5. Tack för trevligt sällskap, hjälp och fotografering :0)Vad skulle vi gjort utan dej? Hoppas vi ses snart igen!
  Kramen/Sussie

  SvaraRadera
 6. Det gläder mig verkligen att din helg varit så lyckad! KRAM

  SvaraRadera
 7. Det är ett hårt arbete att vara i Quiltköping...men roligt och givande!

  SvaraRadera