måndag 1 september 2008

Höst!!

Nu är det verkligen slut på sommaren, visst kan det komma en å annan skön dag men inte alls på samma sätt.
Dags att byta blad på kalendern, redan september!! Ute är det 6,6 grader och moln täcker himlen. Jag är ju en sån där toker som faktiskt gillar hösten, alla sprakande färger, tända ljus och soffmys under ett varmt täcke, det är inte fy skam :) Det enda som jag verkligen inte gillar är mörkret, mörkt när man åker och mörkt när man kommer hem.
Har iaf en del spännande att se fram emot, börjar med nu i helgen då jag ska till Quiltköping och klappa tyger, äta å dricka gott. Nästa äventyr händer helgen 19-21 så ska pappsen vara barnvakt och vi ger oss iväg på en Helsingforskryssning alldeles utan barn. I februari ska vi åka till Åre för att åka slalom, allla utom A har nån gång testat, han är övertygad om att han kommer bryta benen, vilket jag hoppas att inte gör :) Kommer att bli lättare att jobba med dessa morötter framför näsan.
Ikväll är det sen hemkomst, Akademiska sjukhuset firar 300 år och bjuder sina anställda på middag och underhållning i Uppsala konsert och kongress. Är inte så sugen men blir säkert trevligt......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar