onsdag 17 juli 2013

Halvtid

Nu har hälften av min tre veckor långa semester gått och hittills måste jag säga att den varit kanon!! Mina batterier börjar fyllas på och även solbehovet.... Idag ska jag iväg och träffa en go vän och gå på loppis ett tag...som om jag behöver fylla på med sånt.... fast jag kan ju behöva ha lite skoj projekt till hösten när mörkret omslingrar oss. Härom kvällen så satt jag och målade ett gäng små klädnypor och slösurfade lite, fick syn på en bild där någon gjort konstverk av en frukt... visar bilden för KG och säger "här har du en med för mycket tid" då tittar han bara på mig och mina klädnypor.... Oppsss....kastade visst stenbumlingar i glashus..... Vi gillar olika helt enkelt och som jag läste nånstans "att vara kreativ är inte en hobby, det är en livsstil"
Nu är det dags för morgonpromenad och sen att ta tag i dagen. Måste packa, imorgon mycket tidigt så tvingar jag upp barnen ur deras sängar och vi åker till Skara, gube och Prinsessa lämnar vi hemma ;) Tom min älskade dotter ska med, ska bli såååå skoj!!

5 kommentarer:

 1. Jag tror att många som saknar den ådran är avundssjuka på oss kreativa människor:D Så ge inte upp din kreativitet för allt i världen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vi lägger tiden på det vi har lust till :))
  Vill man måla klädnypor, så gör det.
  Vill man skära tyger i småbitar och sen sy ihop så gör det :))

  Ha det så skoj i Skara.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt när man kan och hinner lägga tid på sånt man vil göra! En tillvaro utan kreativitet skulle nog kännas ganska fattigt. Lycka till i Skara! kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Fina klädnypor! Mitt första jobb var på en klädnypsfabrik utanför Köping. Undrar var dom tillverkas nu.
  Visst är det kul med loppisar. Hoppas du gör fina fynd igag
  kram

  SvaraRadera
 5. Å du kommer till mig och hälsar på!!!!
  Kram och Välkommen!!!
  Maja

  SvaraRadera