onsdag 14 november 2012

Grått grått grått

Vägrar deppa ihop trots mörker, regn och grådis, jag är glad jag mår bra och tycker allt är skoj..... Nåja jag kämpar på så gott jag kan för att behålla humöret denna årets tristaste månad. Har inte haft lusten att fotografera så mycket för hur många gråa bilder kan man ha?? Idag tittade jag på ett avsnitt på moderskeppet om att fotografera bebisar. I brist på bebisar, ja andra modeller oxå så la jag över en quilt på Prinsessans favvostol, riggade blixt och lekte en stund. Svårt att hitta skärpan på denna mörka skönhet, men några bra bilder fick jag till 


Imorgon ska jag ge mig på utmaningen att få Hulliganen ligga still nånstans och ta ett gång bilder på henne med. Fick en fråga om Moderskeppet i en kommentar, det är en hemsida med gatiskurser, dvd kurser man kan köpa. I somras buld, där man kan bli medlem för 99 kronor per månad och titta på hur många kurser man vill i deras utbud. De är pedagogiska och trevliga att titta på. Finns kurser i både fotografering och bildbehandling. Kan varmt rekomendera att bli medlem om man vill lära sig mer men inte har tid och lust att springa på kurs. Nu ska jag ta och springa rakt upp i sängen och attackera en kudde eller två...undrar om jag hinner före tjejerna???

2 kommentarer:

  1. Jag gissar att tjejerna hann före... medan du borstade tänderna! :D Svarta hundar är inte lätta att fixa på bild... men du lyckades ju bra!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Sov gott!och av din titel idag fick jag en ide,,tack för den!!(kommer på bild så småningom!)Kramar

    SvaraRadera