onsdag 28 november 2012

God morgon!

Så in i bängen svårt det ska vara att bekämpa sängmonstret på morgonen, nära att han vinner varje morgon....Tur jag har min vän kaffebryggaren och en burk full av gevalia, hur skulle jag annars klara mig?? Dagana går just nu i ett rasande tempo, har en hel del bollar i luften och ett par sura äpplen att bita i..... kort och gott jag trivs som fisken i vattnet ;) Dessvärre är jag väl utan underdrift rätt slut på kvällarna och låter det vara så. Brukar normalt tvinga mig till att vara i farten då med.....men skulle jag har väl kanske blivit lite äldre och klokare..... Gårdagen var en minnenas dag och jag satt och bläddrade bland bilder.... För två år sedan vid den här viden hade snön kommit...
Förra året var det minst sagt grönt.....
Och i år är det bara grått å trist, iaf nästan varje dag, tur man har en massa godingar runt sig som livar upp....
Nu ser jag på klockan att det är hög tid för att hopp i kläder och ta tag i dagens bollar som jag hoppas är greppvänliga.... Ha en bra onsdag!

3 kommentarer:

 1. Igår fick sängmonstret vinna eftersom jag inte hade några "måsten". Idag plaskar det ordentligt på rutorna men jag segade mig upp för idag är det boule och det är alltid trevligt att träffa kompisarna.
  Ta't lugnt med bollandet så du inte tappar någon.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Godmorgon sötnos!
  Här snöar det och varken jag eller Raja vill gå ut!
  Dags att greppa mina bollar;-)
  Har fönsterputsning och gardinbyte på agendan!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vänta Du Lizzan... snön kommer och du kommer säkert att klaga över massorna! Precis som jag kommer att göra :D Ett mindre antal bollar skulle kanske inte skada!
  Ha det gott och ta nya tag!
  Kram

  SvaraRadera