onsdag 8 augusti 2012

Hoppsan.....

...så det kan bli....Igår gick vi runt i "huset" (det som håller på och byggas och som jag jobbar med...) och jag fotade, testade att ringa lite då och då, hade med andra ord telefonen på hugget. Upptäckte när jag kom hem att jag lyckat få igång bloggerappen och att ett inlägg gått iväg.
Hade en del fuffens för mig och dessutom åskade det så datorn var avstängd stor del av kvällen. Log nu på morgonen när jag läste kommentarerna på mitt tomma inlägg som nu kommer få vara kvar så att jag kan titta tillbaka och le lite när jag känner mig nere (vilket händer ibland). Annars springer jag mest omkring som en furie i huset och gubben kallar mig argsint hagga, vilket han har fullständigt rätt i att jag är och kommer nog vara några veckor till.....Sen så blir jag nog glad och snäll igen..troligen...
Ha en bra onsdag go vänner!!!

5 kommentarer:

 1. Förstod väl jag me' att det var en miss. Bara lite skoj att påpeka.
  Hoppas allt kommer på rätt köl såsmåningom, så gubben slipper den där argsinta....
  Kramis ,

  SvaraRadera
 2. Jo man undrade ju vad det var du ville ha sagt ;O)
  Fö har nedräkningen börjat, en månad kvar. Längtar! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Så klart att du fumlade med telefonen!! De är inte bra de där manickerna... därför har jag ingen sån :( Men det blir väl en så småningom... den gamla håller väl inte i evighet amen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så kan det gå med alla nya funktioner. Jag håller mig med en telefon som man kan ringa till och från och t.o.m. SMS-a med. Skulle jag ha glömt kameran så går det också att ta bilder med den :-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hi-hi, teknikens under! Ha det bra du med!

  SvaraRadera