tisdag 24 januari 2012

Bara tre kvar....

Arbetsdagar denna vecka och sen har jag en veckas semester, har jag sagt det förr?? Förstår att jag är lite tjatig, men jag ser verkligen fram emot denna vecka. Andas fjälluft och vara ute i stort sätt hela dagarna tillsammans med mina söner och pappsen, precis den återhämtning jag nu så väl behöver. Idag har jag faktiskt inte varit helt utschasad när jag kom hem så det har fiffilurats lite här i min vrå. Ett projekt där jag undviker egna tankar;
..och när det blev för jobbigt började jag på ett nytt där jag får tänka hur mycket jag vill....
Nu känns det dock som om mina ögon går i kors.....så nu gör jag nog som min gofis Kira, hittar mig en skööön avslappnad stil och sluter mina ögon....låter mig svepas in i drömmarnas värld......
...för vad vore livet utan drömmar???

3 kommentarer:

 1. Hundar KAN koppla av minsann! Hoppas att du kan göra detsamma under de dagar som är kvar! Jag är återigen "valp" till en skendräktig liten Hilda! Hur tokiga kan de bli när hormonerna snurrar??
  Du sover nog redan gott
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad nyfiken jag blev nu på det översta projektet, dels för att du inte får tänka och dels för att det var vääldigt fina tyger! Hoppas att du får det riktigt härligt och slappigt i fjällen, det är du värd. =)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så fina härliga sv/v tyger du hittat...hittade inga i dag då jag letade men har säkert ngnstans...de kommer nog fram självmant då jag itne letar längre hihi..det brukar de.Har själv haft en period med att _ inget åstadkomma_ men det får förhoppningsvis ramla över en igen när tiden är kommen o jag orkar..
  jag önskar bara jag kunde va lika duktig som du o många andra...
  Tack för all inspiration
  Kramis

  SvaraRadera