torsdag 26 september 2013

Höstförkylning

Då drabbades jag förkylning och bestämde mig för att lyssna på min kropp och stanna hemma i sängen, både igår och idag. Har fått lite problem med ryggslutet och har svårt för att ligga i sängen hela tiden men ingen ork att vara uppe, så jag bäddar in mig framför datorn och pillar lite med mina bilder och kikar på kursvideor i bildbehandling. Lagom sjuksyssla :) Hittade då en bild som jag trott var borta. I våras fyndade jag en skänk för tio riksdaler och bestämde mig för att den skulle fixas till och stå under TV´n. Här är den i orginalskick....
Skruvade bort knopparna, tog bort dörren, spacklade igen hålen. Sedan målades det hela med grundfärg och därefter vanlig vit färg. Målade inte heltäckande och såg till att penseldragen var jämna och fina men syntes. Och voila jag fick till den precis som jag ville och är så nöjd med resultatet!!
Kikar nu efter flera fynd att göra om, men har ännu inte hittat nått som får plats i mitt övermöblerade hus ;)

4 kommentarer:

 1. Tja... en tia kan den väl vara värd!! Plus färg och arbete då förstås! Hör du hur avundet gnager?? Näedå... inte heller... jag är bara glad för din skull! Det är jätteskönt att göra såna fynd ibland!
  Krya nu på dig medan du pillar med dina fina bilder!
  Kraam

  SvaraRadera
 2. Stiiiligt jobbat!!!
  krya på dej
  kram
  vivianne

  SvaraRadera
 3. Så snyggt skåpet blev med vit färg.
  10 :- tror jag svimmar

  Perfekt att kolla bildredigerar program, vid sjukdom

  SvaraRadera
 4. Så snygg skänken blev, man kan inte tro att det är samma möbel.
  Lagom "jobb" att sitta vid datorn och pilla lite när man inte orkar så mycket mer. Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera