söndag 24 mars 2013

Den där våren....

... tar minsann tid på sig. I fredags hade det kommit 15 cm snö när jag vaknade och det låg runt -10, bästa julaftonsmorgonsväder, men inte i sena mars...suck... Jag brukar säga att det är ingen mening att gnälla på vädret, kan iaf inte påverka och det är bättre att acceptera, våren kommer i sinom tid. Men nu vete sjutton om inte tom jag börjar misströsta. Men helt utan hopp är jag inte, var till Thuns igår och köpte mig en ny vårjacka, och nog ska det väl komma dagar då jag kan använda den...alldeles snart hoppas jag. Annars är det mest sjukstuga här i huset, det verkar bara gå runt runt, killarna i huset är inne på sin tredje omgång i år. Jag som hittills klarat mig är nog på väg att däcka, känner nått konstigt i halsen och lite matt i kroppen. Vi får väl se om jag lyckas parera även denna gång eller får se mig besegrad av Herr Virus.
Igår gjorde vi ett tappert försök att få iväg snön genom att blåsa bort den...

Nu ska jag se till att vi får i oss frukost och får fart på denna söndag! Ha det gött!!

7 kommentarer:

 1. Blås på är Ni snälla!

  Här har jag sovit med fönstret öppet i natt!
  OJ, vad det gnager i halsen!
  Lycka till med dina virusar!

  kram//Maja

  SvaraRadera
 2. Gäller det att inte tappa hoppet... vi är nog i närheten av våren nu! Så där på 500 mil när eller nåt!! Rå det är bär att fortsätta att blåsa!
  Kramen till dig

  SvaraRadera
 3. Nu ger jag upp hoppet om att kunna skrivare den här "paddan"

  SvaraRadera
 4. Fortsätt blås! Jag lessnade på vintern för länge sen, men som du säger, det går ju inte att göra något åt vädret... Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Usch ja så träligt det är när förkylningar kommer på rad.
  Här har dom parkerat och verkar trivas här.Drömma kan man ju i alla fall--om våren.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja, den där våren får man vänta på i år. Här har förkylningarna också flyttat in.

  Ha det gott, kram!

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det lönlöst att gnälla - men nu vill vi ha VÅÅÅR!! Här i Göteborg är allra mesta snön borta och solen skiner, men runt nollan gör att vårkänslan inte riktigt infinner sig. Men några soliga altan-kaffe har vi fått till i alla fall. I lä och med tjockaste jackan på :-) Härliga blåsbilder!

  SvaraRadera