söndag 3 februari 2013

Söndags sysslor

Fredagen tillbringade jag i Märsta med mina gamla kollegor, hade en riktigt trevlig kväll med god mat, skratt och mys. Dessvärre slog min wiplash på och gårdagen brottades jag med huvvevärk och illamående. Så idag får det allt bli full fart framåt och försöka komma ikapp med sysslorna, en av dem är att ta tag i kaoset i mitt syrum. Har fått två nya bord och ska försöka få till nån vettig möblering av det hela, har en idé hur jag vill ha det, men det krävs ett IKEA besök och några inköp... men det blir det inte av med idag!!
Nu ska jag se till att grabbarna blir klara att ge sig av, de tänker hålla på och springa ikring och skjuta på varandra med färgskott, de ska mao iväg och spela paintball ;)

4 kommentarer:

 1. Oj.oj vilka ytor du har och får,,,,,,perfekt!!Är inte alls avis på dig!!Kram

  SvaraRadera
 2. Det där blir nåt att bita i. Vilka bra bord. Kan rekommendera Bonde hylla från Blocket
  1200 ligger 9 skåp med luckor ute för just nu. Har såna och är verkligen nöjd. Dom sväjer hur mycket som helst. Vanliga överköksskåp är inte dumt heller. oj vad mycket du har att välja på Kul att inreda syrum. Glöm inte bort att göra ett bra kameraskåp också
  Kram och lycka till
  http://www.blocket.se/stockholm/Ikea_Bonde_bokhylla___skap_med_luckor__vitt_45080834.htm?ca=11&w=1

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig utmaning!
  Om det vore mitt skulle jag se till att ha en vägg helt tom och göra en ordentlig design vägg på den.
  Du är ju van att tänka till och planera så du löser detta utan problem.
  Hoppas att du mår bättre idag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tror att du löser ditt lilla problem alldeles utmärkt. En kombinerad design-fotovägg kan väl vara nåt... så kanske det finns plats för hyllor också?
  Hoppas huvudvärken flög sin kos!
  Kram

  SvaraRadera